Posted on Saturday, May 16, 2009

Menjelang Malam Penentuan AF7

 

AF6%20logo

 

Kepada peminat-peminat tegar Akademi Fantasia, malam ini adalah malam penentuan yang kita telah nantikan selama sepuluh minggu. Antara lima finalist AF7 di bawah siapa yang bakal dinobatkan sebagai JUARA Akademi Fantasia musim ke 7? Undian kita yang akan menentukannya.

Kepada yang menonton secara langsung di Stadium Putra Bukit Jalil, semoga terhibur dan memberi sepenuh sokongan kepada para pelajar. Disamping itu kawal emosi dan jaga tata susila. Walau nanti keputusan diumum tidak menepati kehendak, redha dan berhemahlah. Terimalah seadanya.

Dalam pada itu, teruskan misi gerak gempur mengundi pelajar pilihan anda. Kepada yang ingin turut serta atau belum mengetahui caranya sila ikuti panduan seperti berikut:

Melalui telefon bimbit:

AFUNDI10 HAFIZ ke 32999

AFUNDI10 AKIM ke 32999

atau

Melalui telefon talian tetap:

Dail 13730 dan tekan 06

Dail 13730 dan tekan 03

 

 

 

MAY THE BEST MAN WIN!

Kredit foto: ASTRO, http://www.klubbkidd.com


12 Responses to Menjelang Malam Penentuan AF7

  1. Eazy Izzuddin
    May 16, 2009 at 2:45 PM
    mari kita nantikan kemuncaknya mlm inih..
    xD
  2. Corey
    May 16, 2009 at 2:51 PM
    Eazy:
    yup.dengarnya eazy akan join rizz tgk kat stadium kan? semoga dapat memeriahkan final nnt. nnt buat review yer.
  3. mummYaeesh
    May 16, 2009 at 3:51 PM
    rasanye tis time masing2 ada chances jd juara kan...tak mcm af sblm2 ni!
  4. Corey
    May 16, 2009 at 4:16 PM
    mummYaeesh:

    yup. persaingan sengit musim ni. semua berbakat.
  5. [-suziey-]
    May 16, 2009 at 4:28 PM
    wlaupn bkn peminat tegar tp nk intai2 sket la konsert mlm nih..ekekek:D
  6. Corey
    May 16, 2009 at 5:00 PM
    suziey:
    hehe silakan..semoga terhibur!
  7. Hezesuze
    May 16, 2009 at 7:22 PM
    alamak! xdpt ler nak tonton final af mlm ni...

    kene myaksikan dak2 uitm mengacau dodol d malam hingga ke subuh ari...huhuhuh

    p/s da dpt tngkap 1 anak ikan...cute jgak ler...hehe
  8. Corey
    May 16, 2009 at 7:24 PM
    Heze:
    hehe tapi pasti depa bawak Tv kat tmpt kacau dodol tu.. tak caya nnt tengok sure ada.
    penangan AF ni di mana2.
    hehe selamat memancing anak ikan! :P
  9. cIk JanNah
    May 16, 2009 at 8:09 PM
    supot dr jauh jer..
    nak vote rse mcm bazir jer
    hahaa
  10. Corey
    May 16, 2009 at 10:52 PM
    Cik Jannah:
    sape ada bajet lebih tu vote utk ketenangan jiwa. mmg bazir pun sbb bukan ada faedah kat org yg undi tu.. lain la dpt share stardom hehe.
  11. [-suziey-]
    May 17, 2009 at 11:35 PM
    adeii semangt btol kamu ini corey..ekekk:D
  12. Corey
    May 18, 2009 at 7:12 PM
    suziey:
    hehe setahun 3 bulan je. lagipun maybe ini saja hiburan yg ada dan melekat.suka rasa thrill.