Posted on Monday, May 04, 2009

Sarimah boleh meramal masa depan!

Aku malas nak explain. Tonton dan amati saja video di atas. Sila beri komen atau speku apa yang kalian faham. Kalau tak faham juga sila ke SINI.

Komen aku simple sahaja..

KANTOI!!!


18 Responses to Sarimah boleh meramal masa depan!

  1. [-suziey-]
    May 4, 2009 at 6:03 PM
    hahaha..seb be ler diriku tdk emngikuti af ni,...ala mmg dh agk la dr dulu..MUSTAHIL sume tu kejutan yg sorang pn xtau..ingt senang ke nk buat kejutan LIVE..kena lalui byk tapisan n protokol weiiiii...xyah la terpedaya ngn af nih..sumenye lakonan semata2..dlm diari pn saje je wujudkn drama2 cinta la..nangis la..gaduh la..mcm2..sume tu nk tarik rating jek...menyampass gilos..erkk tiba2 jadi antiaf ni..ekekek:D
  2. ♥ cik intanurulfateha ♥
    May 4, 2009 at 6:25 PM
    .hahaha btul3
    .kantoi :P
  3. aRa
    May 4, 2009 at 6:39 PM
    2la i tgk diari int itew mcm lain je...i pk i salah tgk ke ape...rupanya ade lagi yg perasan...hiks...tapi i tak heran la sgt...i mmg tau AF ni lebih pada drama nak naik kan rating...
  4. Hezesuze
    May 4, 2009 at 7:11 PM
    hahaha rating af7 smakin merundum...xdah beshhh da...

    so astro kene wat 2tawon skali kot baru ada trillllll....

    p/s da jemu & muhsan tau gedik2 kt diary tu coz diorng tau ada camera yg intip pergerakan diorg..
  5. b-boy
    May 4, 2009 at 8:02 PM
    ni la tranformasi....

    TRANSFORMASI...
  6. rizz
    May 4, 2009 at 8:25 PM
    adoii thanks corey! x sangka la dorg cm ni pangai...rupennya suma dah dirancang.terasa diperbodohkan jeee
  7. Eazy Izzuddin
    May 4, 2009 at 10:34 PM
    whoaa....
    kantoi...
    ohoho..
    pe la
  8. Corey
    May 5, 2009 at 4:55 AM
    Thanks atas segala komen dan pandangan.sampai skrg astro masih blum menjawap segala kemusykilan dan pertanyaan ttg perkara ni. ada soalan dan pendapat ttg ini dikemukan di web dan blog yg ada kepentingan astro pun telah didelete atau tidak dilayan.tgh cari idea kot nak pusing cerita.
  9. helena's
    May 5, 2009 at 9:17 AM
    saya takla minat sgt tp,tgk la jugak,,tp bile tgk klip ni..hahaha

    no wonder pon..podah!menipu jek!
  10. :: Feez_Mior ::
    May 5, 2009 at 10:00 AM
    kahkahkah...gelak terbahak2..
    sib baik laa bkn fanatik AF sgt..
    cyan dak2 AF tu..
    kna tpu x pasal2..
  11. hanis
    May 5, 2009 at 10:55 AM
    ban AF...
    haha
  12. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah
    May 5, 2009 at 2:30 PM
    tak mengikuti perkembangan af dan speaker rosak huhuhu so ada tanda '?' atas kepala dah nie wakakaka
  13. Corey
    May 5, 2009 at 2:50 PM
    qiela: klu x ikuti xkan memberi erti ler.. sape yg tegar dan gigih AF je yg akan terkesan hehe
  14. chekdenoor
    May 5, 2009 at 3:23 PM
    Hai corey .... entahlah...susah nak kata sebab dalam banyak hal ...AF ni bukan jelas sangat...termasuk diari yg telah di edit... takut kalau tersilap anggap ... tak baik juga kan....

    Walau apapun.... chekdee kesian kat ARIL... dalam banyak-banyak hal ....dia yang akan mendapat impak .... baik dan buruk....

    Seusia chekdee ini pun...chekdee tak berani nak ramal masa depan...sebab setiap kes...ianyer berbeza-beza. Chekdee pernah lihat org senang jadi susah....orang susah jadi senang .... dan yg paling mengerikan ..... bila chekdee tinggal sgt berhampiran dgn kawasan tanah runtuh di Bukit AB..... masa tu.... hanya kita yg tahu bagaimana perasaan ini...apabila ada yg memberi pendapat yg sungguh mengguris hati ....

    Tapi..apa-apa pun semua kejadian sure ada hikmahnya..... so...kita think positive dan yg paling baik.... kekalkan keharmonian.... AF ni semusim jer......
  15. Corey
    May 5, 2009 at 4:01 PM
    Thanks Chekde atas pandangan dan enterpretasi. setiap org melihat dari sudut berbeza dan graf ketegaran yg berbeza juga. Ini yg menjadikan kita manusia.
  16. arifrusli
    May 6, 2009 at 10:49 PM
    mari gelak ramai ramai

    HAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA

    Tu la, nak buat drama lagi. Ha. Anak Wayang lah dorank ni kan.

    Anyway, bagusla video ni da tersebar. Kesian Tiara, malu besar dia nanti. BOO!
  17. Anonymous
    May 7, 2009 at 1:29 PM
    bukan ke tu lepas konsert...
    sesi bergambar...
    tp xth lah kan...
  18. Corey
    May 7, 2009 at 7:55 PM
    arif: hehe skang ni pun diorang tengh senyap.. komen2 kat murai n web astro pun tak layan and didelete. nak tunggu senyap camtu je kot.

    anon: bukan lepas konsert. confirm.. ni time rehearsal.manade sessi bergambar pakai balik costume lepas konsert. sessi bergambar sebelum. baca majalah aksi tu.kalau ikuti full diari INT tu ada show dak2 lain mcm hafiz tgh praktis gak.