Posted on Thursday, May 07, 2009

Award from Eazy

Aku baru terjaga dari tidur ni. Masih mamai dari kesan ubat batuk dan selsema. Kerja aku tidur tidur tidur dalam 2 hari ni. Demam dah kebah tapi masih gatal-gatal tekak. Terlepas nak baca blog-blog rakan. Kekadang cemburu juga mereka ni gigih dan punya masa untuk menulis walaupun ada yang sibuk belajar dan bekerja di pejabat. Aku yang bekerja sendiri pun tidak mampu menjana ilham dan punya masa terluang seperti itu. Kalau tak sibuk, aku sakit. Itu saja rutin aku.

Oh ya tadi aku terima Bestest Follower Award dari Eazy Izzuddin. Ada syarat, Macam tag pula. Sebelum ni pernah juga aku terima award-award dari bloggers lain tapi tak berkesempatan nak buat. Maaf ya pada sesiapa yang awardnya aku masih belum claim. Kalau boleh, tolong ingatkan aku semula.

1) Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P

- dah paste kat atas tu. Ok tak? :)


2) Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P

i) Sebab blog Eazy best!
ii) Sebab Eazy mesra
ii) Sebab Eazy peramah
iv) Sebab Eazy ceria
v) Sebab Eazy kendu.

Hehe harap boleh diterima sebab-sebab ni. Kepala tengah pusing tak boleh fikir lurus.

3) Please let me know when you've done it!!

- Ok jap lagi kita calling-calling.


8 Responses to Award from Eazy

  1. b-boy
    May 7, 2009 at 9:44 PM
    demam pun gegeh blog... tetttt!!
  2. rizz
    May 7, 2009 at 10:08 PM
    kemaenn kendu kannn hahahahh
  3. Corey
    May 7, 2009 at 10:29 PM
    bboy: hehe kebosanan terbaring je

    rizz: saje nak cetus kontroversi hehe
  4. Eazy Izzuddin
    May 8, 2009 at 12:08 AM
    hehe...
    thanks tempek awards...
    xD
    hmmm...
    sebab2 tu bole d trima....
    thanks!!
    =D
  5. Bil
    May 8, 2009 at 1:20 AM
    macam macam...
  6. mummYaeesh
    May 8, 2009 at 9:27 AM
    da teruk sgt tu klu smpai sakit blkg!
    mmg better ke klinik utk amik antibiotik!
    semoga cepat sembuh!
  7. [-suziey-]
    May 8, 2009 at 10:10 AM
    erkk..kedun tu ape corey?

    p/s: bole kalu nk join n jadi mistery..pakai topeng..xde hal pnye..ekekek:D
  8. Corey
    May 8, 2009 at 4:48 PM
    bil: ya..mcm2 ada hehe

    mumm: td dah gi klinik.. dah kasi mcm2 ubat. now dah better sket

    suziey: KENDU. ekeke takde apa2 makna khusus.. saje je ayat provokasi
    p/s: tak jadi ler kot pegi sbb masih agak lemah :(