Posted on Thursday, April 02, 2009

Renovasi Selesai!


Akhirnya proses renovasi blogku selesai. Kepada Encik B-Boy, terima kasih atas pandangan dan cadanganmu. Bro amat menghargainya, walaupun kamu busy dengan studies tapi masih meluangkan masa dengan kerenah bro. Maaf kerana bro terpaksa revert kembali ke design pilihan asal kerana tiada yang sesuai yang memuaskan hati buat masa ni. Juga kerana telah penat setelah sekian lama mengubah dan merombak. InsyaAllah akan diubah kembali jika terjumpa background yang lagi sesuai.

Layout lama

Aku agak gemar dengan layout baru ini kerana nampak kemas, bersih, suci, minimal dan anggun. Layout asal nya tiada warna lain selain dari grey dan white. Aku telah menambahkan a hint of green sebagai trademark blogku. Juga mengalami transformasi adalah tajuk blogku yang lebih straighforward.
Jika kalian terlihat atau menghadapi sebarang masalah semasa mengakses blog ini sila beri komen ok.

Dengan ini Blog Corey Alias telah kembali beroperasi. Coming Soon..
Nantikan kesudahan Trauma Cinta Pertama.


p/s: jika ada link blog kalian yang aku terlupa masukkan kembali atau yang ingin exchange link, please let me know.


13 Responses to Renovasi Selesai!

  1. b-boy
    April 2, 2009 at 8:37 AM
    ok le abg COREY..hehehe.. akhirnya yang ni jugak jadik perhatian..
  2. Corey Alias
    April 2, 2009 at 8:53 AM
    hehe terpaksa sebab abg tengok if tukar background, design baru tu akan makan curves yg sedia ada.
  3. ||| PöJìé PööH |||
    April 2, 2009 at 9:06 AM
    blog kiter xpnh di "link" pun..
    btw i love ur previous layout..
  4. Corey Alias
    April 2, 2009 at 9:12 AM
    Pojie: ok dah link dah :)previous layout yg hijau tu ke? nnt kalau2 rindu nnt maybe kembali ke layout itu hehe.. now settle down je camni sbb dah penat.
  5. [-suziey-]
    April 2, 2009 at 9:33 AM
    errkk.suci??heheh:p
    layout color grey ke? sbb mcm xckp sifat la browse dr opis..maybe my tenet connection kot..
  6. Corey Alias
    April 2, 2009 at 9:52 AM
    suziey: yea grey.last nite time internet slow mmg nmpk mcm tak lengkap. but if still look bad let me know k..kalau ramai bagi pandangan yg negatif i have to something about it
  7. hezesuze
    April 2, 2009 at 11:05 AM
    ermmm 2b honest...i like the layout lama...coz redup mata memandang...hehehe

    tp don't woryyy...ze akk tetap jd follower bro corey...haruss!
  8. ★☆inchek [s.h.a.n.d.y.e] ★☆
    April 2, 2009 at 11:42 AM
    nok...
    mak suke the new layout...
    very the kemas and everything...
    hahaha...
  9. Corey Alias
    April 2, 2009 at 12:52 PM
    heze: 2b honest also i also missed the old layout tapi apakan daya i have to move on and teruskan evolusi. who knows nnt maybe i will adapt/reinvent the old layout on my future layout

    inchekshandye: thanks nok. mmg awal2 terpikat dgn design ni sbb nmpk kemas,bersih dan suci.tapi kena biasakan diri kalau mata dah terbiasa melihat warna warni hehe
  10. arifrusli
    April 2, 2009 at 10:23 PM
    wah bright habis! smart! ni layout wordpress ye? sukala kaler dia.
  11. Corey Alias
    April 4, 2009 at 1:44 AM
    arif: thanks. yea layout asal wordpress. i suka kaler clean and kemas dia..like i said.. nampak 'suci' hehe.
  12. cIk JanNah
    April 4, 2009 at 6:57 PM
    wah smkin smart blog nieh~
    still kekal kan kaler ijo.
    i loike~
    ;P
  13. Corey Alias
    April 4, 2009 at 7:12 PM
    thanks jannah. yeah tp ijo kurang dominasi kali ni