Posted on Thursday, April 09, 2009

Fave Outfit - Tagged by Rizz

Semalam aku telah ditag oleh Rizz. Tag ini mengenai Outfit kegemaran. Kebelakangan ni aku memang jarang bersosial, busy dengan menguruskan kehidupan di Perak ni. Tetapi jika ada peluang bersantai atau berfoya-foya, berikut adalah outfit kegemaran dan idaman aku...

Oops terlebih dahulu list di bawah ni merupakan keperluan tag tersebut:

1. Copy title kat atas tu.
2. Buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.
3. Cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"
4. Tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke, gig ke, berak ke.
5. segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon. accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.
6. letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.
7. lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.
8. pedajal 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D

KEPALA

BADAN

KAKI

LAIN-LAIN AKSESORI

Sekian.

Nak kasi siapa eh tag ni?.. hmm oklah aku bagi pada insan-insan glamer ini:

B-boy

Heze

Miszirdawaty

Qiellah

Suziey

Rhuddy

p/s: Jangan marah ye. Saja nak mengeratkan silaturrahim. Majoriti wanita kerana nak tengok juga pilihan wanita-wanita yang innocent dan warak ni bergaya. Kalau rajin dan ada masa buat ya. Take your time. Tiada paksaan.


15 Responses to Fave Outfit - Tagged by Rizz

  1. hezesuze
    April 9, 2009 at 10:45 AM
    uik! aku d TAG oleh bro....hehehe ermmm nak wat ke idak coz xde paksaan kan bro??...

    buat ler...coz tag kali ni nmpak menarik tertarik ko mmg de boom!!huhuhuhu
  2. rizz
    April 9, 2009 at 11:02 AM
    hehe thx corey done thz tag..wow best citarasa u ni.btw nape de suar tu cm skirt lak hehe tp rizz pnh tgok de latino pkai:p dlm cte maid of honour
  3. Corey
    April 9, 2009 at 11:38 AM
    Heze: yea takde paksaan tapi kalau sudi buat i hargai :)

    rizz: np. hehe sebab tu bukan suar. tu kilt mmg bentuk dia mcm skirt. tp ni pakaian lelaki tau. mmg tradisi kat scottish/irish
  4. hanis
    April 9, 2009 at 2:34 PM
    i like cardigan too
  5. Corey
    April 9, 2009 at 2:35 PM
    hanis: ye ker.. cool! :)
  6. Eazy Izzuddin
    April 9, 2009 at 3:15 PM
    nice....
    lebey kureng cita rase eazy jek..
    =P
    xD
  7. arifrusli
    April 9, 2009 at 3:47 PM
    bajunya smart. tapi mesti mahal.
  8. Corey
    April 9, 2009 at 5:33 PM
    Eazy: ye ker..cun.lehla shopping skali nnt.

    arif: tak perlu beli yg mahal. ada yg murah. klu dpt beli thru online boutique lagi reasonable.
  9. b-boy
    April 9, 2009 at 6:07 PM
    utang dulu yekk.. jap2.. tag yg boy suh abg COREY wat.. x wat lg pun..huhuhu
  10. Corey
    April 9, 2009 at 6:53 PM
    boy: wokey.huhuhu esok abg wat
  11. [-suziey-]
    April 9, 2009 at 9:37 PM
    hohoho...outfit kegemaran..huhuhu..dh kena tag..xleh buat lg skang..bz..huhu..insyaAllah ade mase nnti cube buat..
    neway..skirt tu mcm guard kt london tu jek..ekeke;D
  12. Corey
    April 9, 2009 at 9:59 PM
    suziey: wokey takpe.. take your time huhu. eh kat london ke? rasanya guard kat london pakai seluar. yg main pipe tu selalu pakai kilt ni.
  13. ~miszirdawaty~
    April 9, 2009 at 11:33 PM
    xley thn bila bca kamu nk pky kilt th...
    adeh~
    kt mesia xpenah nmpk Org pky lg...

    [bila agaknya dpt tgk eh~]

    nnt akan dijawab tag ini.
    tggu ja lol...
    chill!
  14. joegrimjow
    April 10, 2009 at 4:20 PM
    klu tinggi
    pakai ape pon nampak macho
  15. Corey
    April 10, 2009 at 6:08 PM
    misz: susah nak cari kilt tu kat sini..best pakai tu..berangin je dlm panas2 kat mesia ni ekekeke

    joe: yea klu tinggi sure bleh jadi model..i sedang2 aja hehe