Posted on Sunday, August 30, 2009

iLoveMalaysia! REALLY?, Win iPHONE 3G..REALLY!

topBanner-iLoveM-quiz

topBanner-iLoveM

Mudah bukan soalan-soalan kuiz di atas? Sebagai rakyat Malaysia, bumi bertuah yang telah 52 tahun di anugerahi nikmat kemerdekaan ini sudah tentu tidak sukar menjawabnya.

rnw-iphone Anda boleh turut sama menyebarkan kempen iLoveMalaysia ini di blog anda. Klik banner REFER & WIN di atas atau di SINI. Dengan hanya mendaftar borang pendaftaran mudah anda juga berpeluang memenangi hadiah utama berupa iPHONE 3GS melalui cabutan bertuah yang akan di pilih oleh pihak Exabytes secara rawak.

Selain dari itu, hadiah saguhati berupa External Hard disk rnw-wd Western Digital My Passport Essential 320GB turut bakal dimenangi oleh 10 pemenang terpilih.

Oh ya! JANGAN LUPA.. di dalam ruang Referrer's Email borang pendaftaran tersebut masukkan emailku brocorey@gmail.com. Manalah tau rezeki kita sama-sama bertuah dapat memenangi iPHONE 3GS :)

Tetapi yang paling penting, kita dapat turut sama terlibat dalam menyebarkan kempen iLoveMalaysia ini. Motif dan niat utama kempen ini sebenarnya adalah untuk mengembangkan semangat kecintaan terhadap negara kita, Malaysia yang tercinta. Hadiah hanya sekadar bonus.

Selamat menyambut Hari kemerdekaan yang ke 52.

MERDEKA!

P.S Entry ini akan kekal dalam sticky mode sepanjang kempen iLoveMalaysia ini. Lunsur ke bawah untuk membaca entry baru.


22 Responses to iLoveMalaysia! REALLY?, Win iPHONE 3G..REALLY!

  1. arifrusli
    August 7, 2009 at 10:38 PM
    hoh? ade kuiz???? hahaha masuk! masuk!
  2. Eazy Izzuddin
    August 7, 2009 at 10:38 PM
    dr blog b-boy neh kot
    hik3
    xD

    dr blog: entah la bro, same ka lagu nya ngn MJ tu?..huhu
  3. Eazy Izzuddin
    August 7, 2009 at 10:45 PM
    dr blog: 2 la, eazy confius, bile dengar betul2x, slang mmg betul arab, pikir2 x kan MJ leh nyanyi begitu perfect, hmmm
  4. Corey
    August 7, 2009 at 10:51 PM
    Eazy:
    A'ah, blog boy pun sbg salah satu ejen penyebar gak. boy cuma upgradekan lagi my version kasi lebih melerts! huhu jgn mrh boy. sharing is caring :P THANKS!

    Eazy pun bleh tlg spreadkan.

    huhu psl MJ tu lak lagu tu bukan je sama tetapi MEMANG LAGU YG SAMA =).Dh lama dh info ni tersbr x sangka ramai yg x tau.
  5. Corey
    August 7, 2009 at 10:55 PM
    Arif:
    haa masuk jgn x masuk.. register kat web tu and link from ur blog. mana tau lucky dpt iphone nnt. Let's spread it.
  6. b-boy
    August 7, 2009 at 11:02 PM
    hehehehe..sharing is caring..kuiz tu boy dpt ful mark ok...muahahahahaha.. (bangga diri)..wakakakaka
  7. Corey
    August 7, 2009 at 11:44 PM
    bboy:
    ala soalan pun senang je. klu sape xleh jawab mmg boleh nyah dari msia ni. kecuali soalan no 9 bleh dimaafkan hehe.
  8. Hezesuze
    August 8, 2009 at 12:17 AM
    yuhuu!! bersiaran jam 12.30am @ sepang circuit...

    alahhh salah 2 jwpn ler bro..beseler da tintong ni..ekekek

    tp soklan no 9 tu xbleh blah! hahahaha

    p/s tetiba miss kt bro
  9. Corey
    August 8, 2009 at 12:35 AM
    Heze:
    miss u too!huhu
    eh x balik2 lagi? lamanyer..
    racing apa sampai pepagi buta. kang terlelap kang eksiden pulok diorang tu sume.
    hehe ada salah gak eh..pegi baca balik buku sejarah hehe
  10. joegrimjow
    August 8, 2009 at 11:02 AM
    msuk2
    xsempat nak copy paste
  11. Corey
    August 8, 2009 at 12:54 PM
    joe:
    come join! jgn lupa letak my email ye :)
  12. Dookie
    August 8, 2009 at 4:50 PM
    semoga berjaya bro.. sape la yang kena nanti ekekeke... kalo dpt iphone tu kasi separuh kat aku ek hohohoh...
  13. Corey
    August 8, 2009 at 4:54 PM
    Dookie:
    harap2 bro. harap jari masin hehe.
    wokey.. nnt kita bincang sape patut dpt separuh atas sape dpt bawah yer.
  14. flip
    August 8, 2009 at 7:44 PM
    haha,,dh jwb kuiz tuh,,betul semua,,hehe,,mmg anak malaysia~!!
  15. Corey
    August 8, 2009 at 8:17 PM
    flip:
    tahniah! now register utk chance to win iphone. jgn lupa add my email as referer ya :D
  16. [-suziey-]
    August 10, 2009 at 11:10 AM
    problem nk komen la..nape ek? ni pn cpt2 komen
  17. Corey
    August 10, 2009 at 1:22 PM
    suziey:
    not sure lak. problem camne tu.
    connection prob kot.
  18. Eazy Izzuddin
    August 10, 2009 at 11:34 PM
    bro...
    eazy msk email bro sebagai referre's
    hik3
  19. Corey
    August 11, 2009 at 12:45 AM
    Eazy:
    yeker? coool!!! yay.. i really appreciate it. nnt kat blog bro lagi satu bro letak email eazy lak
  20. Eazy Izzuddin
    August 11, 2009 at 1:29 PM
    yup2...
    wah! thanks bro!
    igt nk wat entry cam bro gak...
    mane tau sesame leh menang insyallah..
    =D
  21. Corey
    August 11, 2009 at 1:39 PM
    Eazy:
    silakan. klu buat lagi tersebar, org lain akan letak email eazy lagi besar chance utk dpt :)

    amin
  22. syaf
    September 4, 2009 at 9:50 AM
    yeah merdeka