Posted on Thursday, August 06, 2009

Iklan: Lipo-6X & Vortex Portable Mixer

06082009263

Yes!

Barangan yang aku order dari Bodybuilding.com telah tiba. Mari kita lihat apa isi kandungannya..

06082009275

Nutrex LIPO 6X

  • LIPO-6X is the world's most advanced fat burner using a new and superior liquid 24-hour MULTI-PHASE™ technology. This unique MULTI-PHASE™ technology combines rapid liquid capsule delivery with controlled-release inside capsule technology. What this means is that LIPO-6X is the only fat burner that has multiple release phases, both fast and extended lasting a full 24 hours:

Phase #1 Rapid Release Liquid Capsule

  • The outer liquid capsule of LIPO-6X ensures a rapid and almost instant uptake of its appetite-suppressing, fat-burning and energy-promoting ingredients. Within minutes of taking LIPO-6X you will feel it working for you.

Phase #2 Controlled and Extended Release Inside Capsule

  • Unlike standard fat-burning formulas, whose effects come and go quickly, LIPO-6X continues to work for you over an extended period of time. By selectively putting some of the ingredients in the form of pellets into a separate capsule, that sits inside the liquid capsule, the absorption rate can now be controlled. This greatly extends the amount of time these ingredients are active, which means that LIPO-6X continues to work for many hours allowing you to consistently lose weight around the clock.
  • LIPO-6X is the first and only fat burner that offers speed and duration. A quick and rapid onset of its fat-burning effects, combined with a controlled and extended release, will ensure maximum results day and night. No other fat burner gives you the same 24-hour multi-phase benefits as you get with LIPO-6X. Now utilizing all natural vegetable capsules.
  • Lipo- 6X is the first and only fat burner that offers speed and duration. A quick and rapid onset of its powerful fat-burning and energy-promoting effects, combined with a controlled and extended release, will ensure maximum results day and night.

    P.S LIPO-6X is for the serious athlete only who wants to get the ultimate shredded look. Because of its extreme potency, caution is advised.

    06082009265

      The VortexTM

    the most effective and powerful handheld drink mixer known to man.

    The Vortex is powered by a 9000rpm motor that tears through the thickest powders in the supplement industry with ease. Your days of clumpy protein shakes are over.

    ---------------------------------------------------------------------------


    • ~ Lipo 6X tu aku belum cuba lagi. InsyaAllah esok sebelum aku mulakan senaman rutin dan jogging. Aku akan update kembali pengalaman aku esok.
    • ~ Vortex Portable Mixer pula aku gunakan untuk blend campuran protein Herbalife Formula 1 dan Formula 3 bersama air susu soya. Sebelum ini aku gunakan Shaker Cup Herbalife tetapi amat mengecewakan kerana campuran tidak blend dengan padu, berkeladak dan apabila digoncang, sisipan air boleh keluar dari cap. Dengan Portable Mixer semua jadi mudah. Campuran boleh dibuat semasa ia sedang berpusing tanpa tertumpah airnya. Setelah teradun, cuma offkan butang, terus boleh diminum dan kemudian basuh saja tanpa perlu banyak kerja kerana ia beroperasi tanpa wayar.

      Sekian dahulu iklan kali ini, Terima Kasih :)


      17 Responses to Iklan: Lipo-6X & Vortex Portable Mixer

      1. rizz
        August 6, 2009 at 4:15 PM
        cm best jek bro
      2. b-boy
        August 6, 2009 at 5:15 PM
        motip...? muahahahahahaaha...

        p/s: abg corey slalu nyanyi lagu nie.. "PERUTKU X KEDEPAN LAGI"..wakakakakka larikkk!!!
      3. Corey
        August 6, 2009 at 5:51 PM
        rizz:
        hehe rizz xleh layan ni, dh cukup langsing.

        bboy:
        eh salah org lewww.. abg corey lain tu kowttt huhu
      4. arifrusli
        August 6, 2009 at 7:19 PM
        wah wah. encik corey nak build muscles ek. bagus2. jadilah sihat dan kuat hehe.
      5. Corey
        August 6, 2009 at 8:11 PM
        arif:
        hehe yeah.mari2 join sama
      6. ||| PöJìé PööH |||
        August 7, 2009 at 9:21 AM
        amboi..
        sedang membina badan kekar kah nih??
        wahhh!!
        xmo kalah!!
        goddluck bro!
      7. [-suziey-]
        August 7, 2009 at 9:58 AM
        uik nk kurus ke? adeii..xpnh tgk pn tuan pnye blog
      8. chekdenoor
        August 7, 2009 at 10:09 AM
        Bodybuilding

        Waduh......tention dengan diet chekdee yang tak pernah menjadi ni....... g gim 3 kali seminggu..... buat exersice 20 minit cam 2 jam rasanyer......

        Wah...sure badan corey nanti berketul ketul....... good luck...
      9. Corey
        August 7, 2009 at 10:24 AM
        pojie:
        a'ah..nak nmpk melerts bila buat penampilan pertama nnt :P
        thanks. come join sama.


        suziey:
        hehe nnt misi berjaya suziey akan kenali juga siapa corey alias.


        chekde:
        dont quit.klu misi bukn utk badan langsing pun, just for health pun xpe. thanks for the encouragement :)
      10. Wai
        August 7, 2009 at 12:57 PM
        Ok tak lipo-6 ni eh? sbb ada kawan kata, kalau makan, dia akan kacau minda kita. means nanti jadi malas nak workout. tak tau la betul ke x. tapi memang nak cuba benda nih...
      11. Corey
        August 7, 2009 at 2:08 PM
        Wai:
        Ok je.xde pun such thing.kacau minda tu individu tu punye psychology isu tu. klu dia mmg harapkan sgt lipo ni do the magic mmg ler malas work out. jadikan lipo 6 ni as supplement je tp kena keep on exercise gak. sama gak klu kita amal sendayu tinggi ke, jusmate 5 ke if setakat amal je tp makan melahap x menjadi gak. disiplin perlu.
      12. Wai
        August 7, 2009 at 2:14 PM
        Setuju dengan Corey. So lepas ni nak order la Lipo-6.

        Mcm mana pun, tetap jeles dgn Corey sbb dah dapat ubat tu. huhuhuu......
      13. Corey
        August 7, 2009 at 3:41 PM
        Wai:
        a'ah order ler or beli terus kat gym2. x perlu jealous hehe sbb wai bleh terus beli and dapat immediately.corey kena tungu dkt seminggu gak sbb order online.
        klu bleh ambik Lipo 6 bukan Lipo 6X.sbb yg X ni sesuai utk serious athletes.
      14. Wai
        August 7, 2009 at 4:04 PM
        Nak cuba jugak la. sbb skrg dah aktif kat gym. =)
      15. Corey
        August 7, 2009 at 5:18 PM
        wai:
        ok goodluck!
        work hard.
      16. Kojack de Alloohaa
        August 7, 2009 at 9:39 PM
        burn fat fast..?? hg gemuk ka..??
        ak tgok ok ja(bodek skit) hahaha
        gud luck..!!
      17. Corey
        August 7, 2009 at 10:17 PM
        Kojack:
        Burn fat x semestinya refer to gemuk. FAT also means lemak. setiap org walaupun bukan kategori gemuk tp ada lebihan lemak gak yg jika dibuang akan nampak lebih kekar :P
        thx