Posted on Tuesday, July 07, 2009

Awards dari Fatin & Precious

Terima kasih Fatin atas award di atas. Maaf kerana lambat claim atas kesibukan yang menjurus kealpaan :)

Kepada anda yang belum dan ingin mengenali Fatin lebih lanjut sila ziarahi blognya di http://fatinbaharum.blogspot.com/

Award di bawah pula diterima daripada kenalan baru yg dikenali sebagai Precious aka Queen. Award ini disertakan sekali dengan tag. Akanku cuba menjawab seberapa yang mampu, maklumlah terkadang aku sendiri agak samar jika ditanya soalan-soalan peribadi.

1. Copy badge "Vespa Blogger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.

  1. - siap!

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

- Diterima daripada Precious seperti dinyatakan di atas.

- Sila ke blognya di http://lili-precious.blogspot.com/

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag).

- seorang philophobic

- gemar membaca

- mudah simpati dan percayakan insan lain

- self-conscious

- pemaaf

- mudah bosan dengan rutin

- kerap mengalami sindrom time-lagged

- suka berimaginasi

- gemar menganalisa insan lain

- minat memasak dan makan tetapi alah pada daging lembu, kambing serta semua kategori daging yang berasal dari haiwan berkaki empat.

4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

- Sabar dulu ya.

Sekian, Terima kasih :)


10 Responses to Awards dari Fatin & Precious

  1. b-boy
    July 7, 2009 at 9:56 AM
    tak makan daging habang aku sorg ni ghupenya...hik3..
  2. Corey
    July 7, 2009 at 10:01 AM
    boy:
    hehe now u know.so lenkali nak blanje bro elakkan yer daging2 yg dijelaskan tadi. ayam xpe :P
  3. en_me
    July 7, 2009 at 10:15 AM
    sonoknyerr dpt award ghitewww..
  4. Corey
    July 7, 2009 at 11:08 AM
    en_me: klu dpt awards bebetul lagi syok :)
  5. ||| PöJìé PööH |||
    July 7, 2009 at 12:25 PM
    minat memasak dan makan
    -ble Bro Corey nak ajak Pojie n da geng dtg umah, makan² kat umah bro?? hehehe..

    alah pada daging lembu, kambing serta semua kategori daging yang berasal dari haiwan berkaki empat.
    -ada jugak org alah ngan binatang² nih ek..baru nk soh masak daging merah. xpe ayam kaki 2 kan, ayam masak merah 1. waaahhh!!
  6. Corey
    July 7, 2009 at 1:18 PM
    pojie:
    hehe boleh aja.bleh makan ayam je..sedih kan. ikan n seafood pun x gemar makan hajarnya.

    insyaAllah 1 day bro akan organize majlis makan2 sambil beramas mesra dgn bro.nantikan :P
  7. atty's
    July 7, 2009 at 7:44 PM
    tak jadi nak masak dging masak kicap..

    dah pernah..buat tag nie
  8. Hezesuze
    July 7, 2009 at 7:49 PM
    petani xmkn ayam bro plak xmkn daging kekdahnye...so nk hidangkan pe ek..wakakaka

    ikan sajork la ye...kikikiki

    p/s akan ze tunggu organize mjlis makan2 tu ek...tuntut tau!
  9. Putra Al-Maliki
    July 7, 2009 at 7:56 PM
    Tahniah Corey... =)
  10. Corey
    July 7, 2009 at 9:46 PM
    atty:
    aah ada nampk kt blog atty hehe.
    ganti je dgn ayam masuk kcap :P


    Heze: parah tu.. konflik selera hehe. ikan pun bro kurang gemar hajarnya hehe


    Putra:
    terima kasih =)