Posted on Thursday, July 09, 2009

Outstation dan sedikit tentang misi

misi Buat masa ini aku sedang berada di KL atas urusan peribadi. Maaf kerana tidak dapat bertemu rakan-rakan blogger di sini. Bukan sombong, bukan tak sudi tapi aku perlu selesaikan dahulu misi dan azam aku yang telah tertangguh tahun demi tahun. Aku telah bernazar selagi misi tersebut belum tercapai, aku akan elak dari bersosial di luar.

Dengan erti kata lain ini bagaikan satu penggerak semangat aku untuk komited dan serius kali ini. Aku ingin sekali bertemu rakan-rakan blogger, jadi harus usaha keras untuk mencapai misi itu seterusnya dapatlah bertemu kalian semua akhirnya.

Target aku, diharapkan misi akan tercapai InsyaAllah sebelum oktober ini kerana aku telah menerima jemputan ke majlis perkahwinan salah seorang rakan blogger. Aku tidak sampai hati menghampakannya dan untuk itu aku perlu menggandakan usaha bagi membolehkan aku melihatnya sendiri bersanding di atas pelamin biru angannya.

oh ya..

Misi apa yang aku ghairah sangat uar-uarkan di atas? jumpa nanti akan ku ceritakan, hehe.

Malu dong ah!


20 Responses to Outstation dan sedikit tentang misi

  1. JIVEBUMZ
    July 9, 2009 at 11:00 AM
    misi apa tu yg sampai tak leh nk bitau nie?? suspen suspennnnn hiks
  2. rizz
    July 9, 2009 at 11:19 AM
    pelamin biru sape la kan haha cntek blog bro
  3. Hezesuze
    July 9, 2009 at 12:26 PM
    yeh ze tau misi apa yg lom selesai tu...nk tau...jeng3
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    ishhh x tau ler misi pe...wakakaka larikkkkkkkkkkkkkssss
  4. Eazy Izzuddin
    July 9, 2009 at 3:10 PM
    misi pe tu bro?
    selamat mencapai misi
    hehe
    xD
  5. Putra Al-Maliki
    July 9, 2009 at 4:38 PM
    Penantian itue satu harapan buat para blogger..Haha

    Putra Al-Maliki,
    http://putraalmaliki.via.my/
  6. Corey
    July 9, 2009 at 5:45 PM
    jivebumz: hehe nantikanlah semua akan terbongkar kelak :D

    rizz: pelamin ****. eh bila taip nama dia kuar **** lak hajarnya. dah censor :P

    heze: shhhh...sama2 nntkan.speku jgn x speku hehe

    eazy:thanks, nnt akan ketahuan jua :D

    Putra: hehe ya..sama2lah nantikan
  7. ||| PöJìé PööH |||
    July 9, 2009 at 5:46 PM
    macam berat jer misi tuh!
    risau dgr..
    per2 pun tc tau!
  8. Corey
    July 9, 2009 at 6:03 PM
    pojie:
    Thanx ya. insyaAllah everything's will be ok
  9. ayinn
    July 9, 2009 at 9:33 PM
    wohh,..bro...misi ape tuhh...

    cam saspens thp babengz jek?

    ekeke,...

    nway,.akn kutunggu kisah slanjutnya,..

    huhuuh..
  10. Corey
    July 9, 2009 at 10:01 PM
    ayinn:
    hehe saspen yer
    tunggu jgn x tunggu :D
  11. Rhuddy
    July 11, 2009 at 1:32 AM
    bro jgn nk selindung ...sy tau misi bro apa huhuhu.....sampai x nak jmpa yerr .....x per sy pun mmg nk g gak bln oktober ni....jmpa nanti nk tgk misi bro berjaya tak??


    doa sy misi bro tercapai wokey.......
  12. Corey
    July 11, 2009 at 10:16 AM
    rhuddy:
    huhuhu ye ker tau.. or serkap jarang je :P
    hehe anyway thanks for the encouragement. klu nmpk bro kat situ maknanya berjaya la tu :P
  13. chekdenoor
    July 12, 2009 at 7:44 AM
    Misi..... hmmm....orang yang impian...sure kena capai misi.....misi besar...jauh sikit...misi kecil...dekat jer......ukhus...chekdee pun ada misi gak....... terkadang yang menyukarkan pencapaian misi adalah diri kita sendiri....bagaimana nak pastikan diri ini berdisiplin agar selalu berada dilandasan yang betul bagi mencapai misi kita......
  14. Corey
    July 12, 2009 at 10:50 AM
    chekde:
    betul.. diri sendiri yg perlu ada drive utk capai matlamat. bagi i, tu sbb i buat my misi as nazar and involve rakan blog sbb diorang yg akan jadi witness nnt.
  15. atty's
    July 15, 2009 at 9:06 AM
    misi apakah itu bro ??
  16. Corey
    July 15, 2009 at 9:48 AM
    hehe klu atty nmpk bro kat memana gathering lepas ni bermakna misi dah trcapai..sila tanya balik kat bro time tu :P
  17. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah
    July 16, 2009 at 12:07 PM
    adoaiiii wakakakak apa pun kalau dah ang kata misi tue dah bertahun2 tak terlaksana jangan katakan bulan oktober seharusnya tahun nie juga ang kena settlekan. aku doakan moga misi ang berjaya key...
  18. Corey
    July 16, 2009 at 12:20 PM
    thank u cik Qla.. hehe since oktober bukan lagi garisan aku..kena la ambik masa lama sket utk capai :P
    slow n steady
  19. bp@pengerindu.com
    July 18, 2009 at 4:07 PM
  20. Corey
    July 20, 2009 at 9:51 PM
    bp

    salam kenal..
    ok..thanks sudi mampir :)