Posted on Thursday, July 30, 2009

Hiatus lagi

hiatus

+ merajuk.


13 Responses to Hiatus lagi

  1. arifrusli
    July 30, 2009 at 11:40 PM
    hahaha. saya pun sedang berhiatus. takde mood dan takde idea.
  2. Corey
    July 30, 2009 at 11:54 PM
    huhuhu welcome to the club! buntu! authors lain pun busy nak contribute. :(
  3. [-suziey-]
    July 31, 2009 at 2:45 AM
    hiatus tu mende corey? ni nk menghilang lagi ke ni..
  4. ||| PöJìé PööH |||
    July 31, 2009 at 3:00 AM
    hiatus tuh nate gapo be Corey???
  5. Corey
    July 31, 2009 at 6:45 AM
    suziey, pojie:
    hiatus tu ruang masa yg di ambil utk berehat sblum sambung blk keje,aktiviti.
    dlm kes i ni, berehat jap dari blogging akibat ketiadaan ilham dan masa sbb kepala terlalu concentrate kat benda lain.
  6. Hezesuze
    July 31, 2009 at 1:05 PM
    aiyoooo berehat b4 nk smbung keje ler xtvt ler ek...sengal la bro ni....tu arr cuti berbloging lama sgt duk gegeh bjimba2 kt KL ni ler padahnye...huhuhuh

    YA ALLAH swt jgnler ko tutup pintu ati dak bro corey ni tuk teros brbloging...KAU berilah dia ilham yg sengal2 or gonjeng supaya dia ada idea tuk terus bkarya.............amin ya rabbal alamin...

    p/s so marilah kita ramai bdoa cmtu ek....ekekek go go bro corey
  7. RobinHood
    August 1, 2009 at 11:01 PM
    wah....huhuhuhuhu
    Rilex Kejap Yew?
    Dah Penat Sgt Kot Duk Carik Idea Slalu...
    (",)
  8. Corey
    August 2, 2009 at 12:04 AM
    robinhood:
    aah mmg alami block yg maximum kali ni..
    xpela nnt klu ada contest lagi bro try join.psl kete tu mmg interesting, kete idaman ada tp ilham tersekat :(
  9. chekdenoor
    August 2, 2009 at 1:09 PM
    Hiatus ....aha......perkataan baru ....best gitu...thanks ya
  10. Corey
    August 2, 2009 at 6:19 PM
    chekde:
    ur welcome.feel good dpt introduce new word hehe
  11. Eazy Izzuddin
    August 3, 2009 at 5:17 PM
    oooo
    bile tgk coment bro br thu hiatus tu ape...
    k2
  12. Corey
    August 3, 2009 at 6:47 PM
    Eazy:
    hehe suprise gak ramai blum tau. glad dpt kenalkan
  13. Anonymous
    February 10, 2010 at 2:30 PM
    Yes if the truth be known, in some moments I can reveal that I approve of with you, but you may be inasmuch as other options.
    to the article there is still a suspect as you did in the fall delivery of this solicitation www.google.com/ie?as_q=acdsee photo editor 2008 5.0.264 beta 2 ?
    I noticed the utter you have in the offing not used. Or you functioning the dark methods of promotion of the resource. I have a week and do necheg