Posted on Tuesday, July 21, 2009

Penghargaan ChekdeNoor & Award dari Arif Rusli

Gambar di atas adalah pemberiaan Chekdenoor sebagai penghargaan kepada teman-teman yang setia mengunjungi dan berinteraksi di blognya.

Hidup memang tiada makna tanpa persabahabatan. Di zaman serba canggih ini persabahatan bukan hanya perlu dijalin di dunia luar tetapi juga di dunia maya ini, malah dengan bantuan teknologi internet, rangkaian persahabatan akan lebih meluas lagi.

Terima kasih Chekde atas penghargaan ikhlas ini. Tersentuh rasa.

Jika kalian yang belum dan ingin mengenali wanita gigih ini sila ke blog beliau di http://chekdenoor.blogspot.com

 

award-awesome_buddy_hannie1 Award di atas pula datangnya dari salah seorang blogger kegemaran aku, Encik Arif Rusli. Terima kasih ya!

Eh ada disertakan sekali dengan tag pula. Aku jawab fakta yang pertama saja boleh tak? Soalan fakta diri tu dah jawab banyak kali dah dalam tag sebelum ni. Malas nak ulang takut rugi dakwat keyboard ni. Jangan marah ya sebab break the chain hehe.

NYATAKAN LIMA FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI AWARD INI:

   1. Awet muda
   2. Blogger tegar 
   3. Budak UITM Shah Alam
   4. Pencinta Kucing
   5. Masih single (ye ke?) 

Mari kita terjah ke blog beliau di http://arifrusli.blogspot.com

Tata


11 Responses to Penghargaan ChekdeNoor & Award dari Arif Rusli

  1. Hezesuze
    July 22, 2009 at 1:05 AM
    ermm now jam menunjukkan kul 1.15 am...so esok je ler ze terjah blog2 tu ek bro...kikikiki

    da tintong ni...gud nite...huhuhu
  2. Corey
    July 22, 2009 at 1:38 AM
    hehe wokey... dah agak dah.. ingatkan tadi gigih nak sengkang mata sampai pagi.
  3. chekdenoor
    July 22, 2009 at 7:54 AM
    wah ...cam kembang setaman pulak hati chekdee ni..... kui..kui....tima kasih .....

    cam nak nyanyi-nyanyi pulak...... terasa dihargai oleh teman-teman .....
  4. Corey
    July 22, 2009 at 9:47 AM
    chekde:
    hehe org2 lama mesti ingat kembang setaman tu mmg significnt dgn maj URTV.
    jomla nyanyi2..kita duet
    three...four!
  5. rizz
    July 22, 2009 at 11:41 AM
    bro corey slu on9 mlm yee
  6. Corey
    July 22, 2009 at 1:11 PM
    rizz:
    x tentu.. tp slalunya malam ler
  7. effafinette
    July 22, 2009 at 2:29 PM
    okey just now u said "Hidup memang tiada makna tanpa persabahabatan"...ok bkn nak agree atau disagree...but sumtimes kwn yg kita hope sngt2 jadi sahabat, end up tikam kita dari belakang!!or pijak kepala or wat so ever...smpaikan da xtrust langsung semua org dlm hidup kita...and what its all about?!!!boley x klu kita just being lonely cause xder org nak disturb dan kita rase besh macam tu?!!...
  8. Lili Puteh
    July 22, 2009 at 7:45 PM
    hidup tiada makna kalo sendirian..
  9. Corey
    July 22, 2009 at 7:55 PM
    Lili:
    SPOT ON!
  10. mr.syazwan
    July 23, 2009 at 9:55 AM
    thanks...

    entri membuatkan wan memotivasi n berjaga2..

    selalunya kwn yg betul2 susah untuk kite perolehikan kankan...

    huhuhu
  11. Corey
    July 23, 2009 at 6:50 PM
    syazwan:
    yea..sebab tulah xleh give dlm mencari kwn2 baru dan singkirkan yg lain sebab end up kita hilang kwn yg bebetul bernilai.