Posted on Tuesday, March 03, 2009

Terima Kasih USB LAN ADAPTER!



Alhamdulillah

Rupanya dapat juga laptop aku menghirup udara internet. Aku sangkakan sudah tidak berfungsi lagi, Terima kasih USB LAN ADAPTER yang berharga RM25 ini.

Aku hampir-hampir mahu mengorbankan duit untuk PC Dell Studio Hybrid yang menggiurkan itu. Nasib baik.

Mungkin lain masa kalau ditakdirkan ada jodoh, kita kan bersama wahai Studio Hybrid..


Juga terima kasih pada En DD yang telah mengesyorkan aku membeli device ini. Tak pernah terfikir langsung sebelum ini.

Maka dengan ini..

I'M BACK TO BLOGGING!!!
Yay!

p.s Alamak lama tak online tengok banyak blog sudah update. Rambang mata tak tahu nak baca mana satu dulu.

7 Responses to Terima Kasih USB LAN ADAPTER!

  1. hezesuze
    March 3, 2009 at 9:27 PM
    welkam back.....hehehe
  2. anchorboy
    March 3, 2009 at 10:28 PM
    This comment has been removed by the author.
  3. Corey
    March 3, 2009 at 10:30 PM
    Thanks heze! :)
  4. tqa
    March 4, 2009 at 12:09 AM
    xyah nk rambang mata..
    meh cek blog aku dlu.. haha

    *xde ape yg best pon~ lalala~
  5. Corey
    March 4, 2009 at 2:38 AM
    hehe dah cek dah awal2 lagi tadi.. besttttt! ape lak x best
  6. helena's
    March 4, 2009 at 10:11 AM
    hye,salam kenal corey,,cam penari pulakss ehe
  7. Corey
    March 4, 2009 at 10:54 AM
    salammm.welcome

    itu penari ejaan nama dia lain maa hehe