Posted on Thursday, February 19, 2009

Another Tag

Salam..
Baru sebentar tadi aku dapat satu lagi tag from cik Anis Hayati kita.
Actually hari ni aku agak blur sket so atleast dengan ada tag ni dapat menghindari blog aku dari dihurung anai-anai hehe.

Thanks Anis!

Kali ni aku tag pada sesapa je yang sudi buat. Kesian gak nak tag specific person sebab aku tahu korang pun ntah dah berapa kali kena tag. Kang moody lak. :D

Ok here's the instruction of the tag:

Write on a piece of paper
:
. Your name/user name
. Right handed/left handed
. Your favorite word to write

. Your least favorite word to write .
. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog"

. Write down 10 bloggers that you want to tag
.
Take pictures of your work and post it in your blog

Here's mine:

2 Responses to Another Tag

  1. Anis Hayati
    February 20, 2009 at 8:34 AM
    TQ sbb jawab jgk tag ni..
    hehehe
    tag mmg kdg2 menyusahkan kan.. =)
  2. Corey
    February 20, 2009 at 11:21 AM
    np
    hehe yeah tp kekadang bila tgh bosan rasa nak pulak sebab no idea.