Posted on Saturday, June 20, 2009

Gathering Hafiz FC KL / 1 World 1 Soul

Sekadar tolong promote:

Tarikh : 27/6/2009 (sabtu)

Lokasi : Taman Tasik Titiwangsa

(pondok berdekatan restoran nelayan)

Masa : 9.00am - 11.00am

Aktiviti : Potluck Party (breakfast)


Untuk maklumat lanjut, hubungi
MYRA @ 0129438825


Aku tidak terlibat di dalam gathering ini. Mungkin juga tidak dapat turut serta. atas sebab yang tidak dapat dielakkan. Kepada peminat dan penyokong tegar Hafiz ataupun sesapa jua yang baru ingin mengenali dan menyertai dijemput hadir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Pada keesokan harinya akan diadakan pula gathering blogger yang bertemakan 1 WORLD 1 SOUL yang akan turut diadakan di lokasi yang sama. Warna tema untuk gathering ini katanya PINK & HITAM. Makanan pula berkonsepkan Potluck Party juga.

Jemputan adalah terbuka kepada sesiapa yang bergelar blogger tak kira dari mana anda berasal waima luar negara sekalipun. Kalau boleh datang tu selain bawa perut dan makanan, bawa sekali hadiah kerana akan diadakan sesi pertukaran hadiah. Tak perlulah hadiah yang mahal. Barang-barang peribadi pun boleh. Yang penting ikhlas. Maklumat lanjut sila ke http://szsh.blogspot.com.

Maaf dipinta pada rakan-rakan semua terutama pada Suziey dan Hezesuze kerana aku tidak dapat menghadirkan diri disebabkan oleh komitmen dan tanggungjawab yang perlu dilangsaikan setelah lama membawa diri bercuti. Mungkin satu hari kita akan bertemu jua di luar sana. InsyaAllah.

All the best!





17 Responses to Gathering Hafiz FC KL / 1 World 1 Soul

  1. << s| tED| >>
    June 21, 2009 at 4:44 AM
    erk!! Saya bukan peminat beliau jauh sekali peminat tegar! tapi sy tetap ingin kumen kumen jua! Hehehehhehe..
  2. b-boy
    June 21, 2009 at 7:46 AM
    laaa...igt die pegi.. mn le tau leh join 28hb... hek3..

    p/s: layout nie cam kenal sajorkk...
  3. Eazy Izzuddin
    June 21, 2009 at 8:19 AM
    la bro awat x pi
    28 nih gi x..
    joms la bro
    hehe
    xD
  4. Corey
    June 21, 2009 at 8:55 AM
    s|tED: kumen jak. kamek sik halang ekeke.


    boy: hehe klu bro pegi gath FC ni harusla pegi skali esoknya tu. tp apakan daya... :(

    Eazy: sbb dah terlanjur balik ke Lenggong. so dah terperangkap kembali dgn kesibukan kat sini..no time to go back to KL :(
  5. Corey
    June 21, 2009 at 8:57 AM
    boy: ohyea.. rasanya pnh mntak opinion boy dulu psl layout ni kan? yg boy kurg gemar tp bro gemar coz of the galeri style.
  6. Hezesuze
    June 21, 2009 at 10:22 AM
    layout galeri style katenye ek...ok latuh!
    ada ze kesah!!! wakakaka

    alah da tau da gath tu 28hb kan..so napeler wat serangan hndap kt KL awal2...huh! saje je bro ni kan so tahan napsu serakah ze ni yg nk teringin beno jumpa bro...wakaka

    p/s insyaallah ade rejeki ketemu jua kan bro kan!
  7. Corey
    June 21, 2009 at 10:28 AM
    heze:
    hehe patut wakakaka tu tukar pada cak cak cak :P

    x terpikir la psl 28tu..tu yg x sedar terus blk awal..klu tau sure extend lagi.

    yea soon bila dah langsing nnt ketemu jua :P
  8. cIk JanNah
    June 21, 2009 at 10:30 AM
    wah hafiz!!
    nak pg..
    tp kekangan masa plk.
    ;(

    bro,
    smart la layout br

    :D
  9. Corey
    June 21, 2009 at 11:12 AM
    Jannah:
    pegi la..bro wakilkan jannah hehe. pegi skali gathering blogger tu yer.

    thanks for the compliment. bro like galeri style ni sbb org boleh nmpk jelas entry sebelum ni.
  10. Corey
    June 21, 2009 at 11:12 AM
    Jannah:
    pegi la..bro wakilkan jannah hehe. pegi skali gathering blogger tu yer.

    thanks for the compliment. bro like galeri style ni sbb org boleh nmpk jelas entry sebelum ni.
  11. atty's
    June 21, 2009 at 7:54 PM
    alor tak dpt jumpa corey ,nexttime kita jumpa okeh
  12. Corey
    June 21, 2009 at 8:06 PM
    atty: dont worry okeh..takkan lari corey dikejar ekeke :P
  13. rizz
    June 22, 2009 at 3:00 PM
    haha musim gathering sgtzzz
  14. Corey
    June 22, 2009 at 8:24 PM
    rizz: aah.. selamat bergathering yer.hehe
  15. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah
    June 24, 2009 at 9:51 AM
    nie yang bengang nie... ko memang kan bro... sajer tak nak datang kan.. kot yer pun ko tak nak jumpa aku agak2 ler... abis sumer anak2 ikan ko kat sini dah meroyan tak dapat jumpa ko... jangan sampai aku dan anak2 ikan ko wat serangan hendap kat sana kang bro... (erk.. aku bukan anak ikan ko arr wakakakak)

    ko memang arr bro... bengang tul aku... bawak mai sini alamat... kalau tak nak kasi alamat umah kasi lokasi cek point kat sana yang kita leh jumpa!!! ada gak aku wat kerja giler gie sana nie kanggggg....
  16. Corey
    June 24, 2009 at 10:54 AM
    Qielah: aduhh gerunnye aku ekeke.
    xpela raya nnt klu aku raya kat Lenggong ni ang datang la. checkpointnye rumah Rhuddy. aku pun baru tau kitorang sekampung hajarnya hehe.

    psl gath tu mmg ada aral xleh elak bukan sbb ang or sesapa samaada masih hidup atau kurg hidup :P
    xpe one day aku akan organize sendiri gathering khas sesi bertemu peminat2 aku ekeke. bwk ler laki ang nnt :P
  17. lin
    May 19, 2010 at 10:53 AM