Posted on Monday, June 29, 2009

-mOhoN MeNGadaP, tOk KeTUa..hik3-

GUTEN TAG.. YA SALAM.. YEBA- YEBA...

HUahuahuahua.. macam kenal ajer kan.. ye ni la die si B-BOY ya baik lagi hati kan.. senang cakap baik hati...wakakakaka sebenarnya aku menerima invitation oleh abg COREY yang shantek itu (shantek ke..?) untuk menjadi second guest writer die... maybe sebab die xnak blog die kosong sangat kut...

BUT don worry peminat-peminat abg COREY...penulisan aku kat sini x kan aku tulis seperti dalam blog aku yang agak gila-gila itu.. (link ke blog aku).. wahhh promote nie.. hek2... jangan marah ya abg COREY shantek...


ucap selamat datang kat diri sendiri.. hek3

Nanti blog abg COREY akan dijadikan blog yang penuh dengan maklumat.. don woryy ye peminat-peminat setia abg COREY.. meh nak pecah lobang sikit.. (harus terjah melodi jugak kan kat sini).. ekekekeke.. abg COREY ni muka die macam HERO SUPERMAN.. siyess.. x caya tanyala tuan tanah yang itu yekk..

OK... ni juz salam pengenalan... nantikan n3 yang penuh bermakne.. tapi akan ditulis dalam bentuk santai bukan gila-gila...hek3

p/s: ada dak futus fius duk terjah blog aku lepas nie tanya macam2.. hek3


5 Responses to -mOhoN MeNGadaP, tOk KeTUa..hik3-

  1. Corey
    June 29, 2009 at 10:17 AM
    welcome boy. hehe terkembang sat.
  2. b-boy
    June 29, 2009 at 12:40 PM
    hahahaha.. kembang x mana tu...? ekekeke
  3. chekdenoor
    June 29, 2009 at 7:54 PM
    episot seterusnyer dinantikan...ukhusssss......
  4. b-boy
    June 29, 2009 at 8:45 PM
    baikla chekdenoor hamba menurut perintahh..
  5. atty's
    June 30, 2009 at 11:36 AM
    wah menarik..cter nie..